Festarit kuuluvat Suomen kesään kuin hipsterit Kallioon – pari on erottamaton! Musiikkifestarit ovat aivan yhtä erottamaton osa Suomen kesää kuin jätski, aurinko, hyttyset ja yöttömät yötkin. Jokainen suomalainen tietää nimeltä festareita, kuten Tuska ja Provinssi, ja moni haaveilee vuosittain edes joillekin festareille osallistumisesta. Eikä ihme, sillä onhan se aivan oma maailmansa – festareilla kaikki ovat hyvällä tuulella, aurinko paistaa, nautitaan kesästä ja kaveriporukan seurasta, juodaan raikkaita juomia ja pukeudutaan festarikuteisiin. Vastaavaa tunnelmaa ei muualta löydä, ja kun seokseen lisätään vielä Suomen yöttömät ja lämpimät yöt, on tunnelma taattu. Tämänkaltaista tunnetta ei muualta maailmasta löydykään!

Mahtuuko festarialtaaseen mukaan uusia nimiä?

Jokainen suomalainen osaa nimetä ainakin ne suurimmat ja tärkeimmät festarit – eikä ihme, sillä moni niistä hyödyntänee lime-technologies.fi -kaltaista CRM-palvelua, joka takaa asiakkaiden tyytyväisyyden. Kun festarikävijät ovat tyytyväisiä, tulevat he uudelleen samoille festareille myös seuraavana vuonna. Tämä on festarien järjestäjille suuri valttikortti, sillä Suomen kesässä festareita on tarjolla joka viikonlopulle toinen toistaan houkuttelevammilla artistikattauksilla. Kaipasit sitten rokkia tai iskelmää, humppaa tai poppia, löytyy sopiva festari taatusti kesän ohjelmakalenterista. Mutta joko Suomen festarikesän kattaus on täysi, vai puuttuuko listalta jotakin olennaista?

Jos menneiden kesien festarisuosiosta voidaan päätellä jotakin, todennäköisesti myös uudet festarit olisivat Suomeen enemmänkin kuin vain tervetulleita. Uudet festarit on aina aikaisemmin otettu vastaan hyvin lämpimästi ja suomalainen yleisö on löytänyt tiensä aivan jokaisille kesän aikana järjestettäville festareille. Kun festarit hyödyntävät lime-technologies.fi -palvelun kaltaista apuvälinettä, pystytään saamaan aikaan onnistuneet festarit heti ensimmäisestä vuodesta lähtien.

lime-technologies.fi varmistaakin paitsi sen, että asiakkaat löytävät tiensä festareille saakka, myös sen että kokemus on näille kaikin puolin viihdyttävä.

Omien festareiden järjestäminen

Oletko jokavuotinen festarikävijä ja varsinainen festarielämän konkari, joka tietää tämän hetken kuumimmat artistit, kaikkien kappaleiden sanat ja muiden festarien tähtikattauksen? Onko unelmasi jonain päivänä tituleerata itseäsi festarien järjestäjäksi? Ei kannata enää himmailla, vaan ottaa koppi tilaisuudesta NYT. Edellisvuosien koronapandemian koettelema festariväki janoaa ihmismassoja, livemusiikkia ja festaritunnelmaa. Tämän vuoden festareiden voidaan odottaa vetävän puoleensa enemmän väkeä kuin koskaan ennen. Siksi nyt onkin ennennäkemättömän hyvä sauma hypätä karuselliin mukaan ja alkaa järjestämään Suomeen omia, aivan uudenlaisia festareita. Näiden aikataulun ja tähtikattauksen päätät SINÄ – kuulostaako hyvältä? Jos olet messissä, niin ei muuta kuin järjestämään ikiomia festareita!