Boråstapeter eli tuttavallisemmin Kotitapetti on tapettien myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Boråstapeterin perustaja oli aikoinaan sitä mieltä, että jokaisessa ruotsalaisessa kodissa tulisi olla mahdollisuus sisustaa tapeteilla, ja nyt tämä periaate on levinnyt myös Suomeen Boråstapeterin verkkokaupan muodossa. Suomessa Boråstapeter tosin tunnetaan paremmin nimellä Kotitapetti, mutta eihän nimi miestä, eikä verkkokauppaa, suinkaan pahenna! Jos haluat tietää, kuinka boråstapeter voi auttaa sinua tallettamaan festarimuistosi, jatka artikkelin lukemista!

Talleta festarimuistosi valokuvatapettiin

Kotitapetilta löytyy mielenkiintoinen tuote, nimittäin valokuvatapetti, jossa voidaan käyttää asiakkaan valitsemaa valokuvaa. Tämä vaihtoehto antaa sinulle mahdollisuuden luoda persoonallinen valokuvatapetti omasta lempifestareillasi otetusta valokuvasta. Tapasitko festareilla esimerkiksi suosikkimuusikkosi tai oliko jokin keikka jostakin muusta syystä aivan ikimuistoinen? Nyt sinulla on mahdollisuus ikuistaa edes häivähdys näistä muistoista kotisi seinälle. Tämä palvelu tuntuu olevan asiakkaiden arvostama, sillä se on saanut Trustpilotissa arvosanan 4,5 tähteä viidestä eli lähestulkoon erinomaisen arvion. Tämä ei olekaan ihme, sillä valitsemasi kuva festareilta painetaan kuitumateriaalille, joka on kestävää ja säilyttää hyvin muotonsa.

Myös valokuvatapetin tapetoiminen kotisi seinälle on helppoa, sillä tapetoitaessa valokuvatapettia kuituliisteri levitetään ensiksi suoraan valitulle seinälle. Tämän jälkeen tapetin vuodat asennetaan seinälle siten, että vuotien reunat tulevat vastakkain. Festarikuvastasi valmistetun valokuvatapetin avulla onkin helppoa luoda persoonallinen ja tunteita herättävä tehosteseinä!

Valokuvatapetin tilaaminen Kotitapetilta on helppoa, sillä sinun tarvitsee vain ladata valitsemasi festarikuva sivuston valokuvatapettityökaluun, syöttää toivomasi mitat ja valita sopiva leikkaus. Tämän jälkeen saat heti tiedon kuvasi laadusta. Tarvittaessa Kotitapetin ammattigraafikot pystyvät vielä käsittelemään festarikuvaasi ja muokkaamaan siitä juuri sinun tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon. Kotitapetti tarjoaa jopa maksutonta neuvontaa puhelimitse asiakkaille, jotka tuntevat olevansa epävarmoja valokuvatapetin tilaamiseen liittyvissä asioissa.